SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholms Judoklubb

Bli medlem i Stockholms Judoklubb
Bli Medlem
Välkomna till familjejudo!
2023-02-10 21:10

Är ni fler i familjen som vill träna tillsammans? Nu har vi platser i familjejudo-gruppen, perfekt pass för er som vill träna med era barn. Gruppen välkomnar alla i åldrarna 2–99 år varje lördag kl. 11–12.30.

 

Registrera er under fliken bli medlem före första pass. Har du frågor, mejla sjk@stockholmsjudoklubb.se

Nytt intag till minijudo för barn 5–6 år
2022-10-10 13:28

Våra minijudopass är allsidiga och bygger på fokus, rörlighet, koordination, balans och styrka utifrån ett lekfullt förhållningssätt. Vi tränar grundläggande kast och mattbrottning. Fallträning ingår i samtliga pass.

 

Under oktober har vi nya intag i våra grupper. Välj en dag i veckan eller träna både tisdagar och torsdagar kl. 17:00-18:00. Klicka för att komma vidare till intresseanmälan!

 

Kom och prova!
2022-04-13 20:09

Judo är en sport för alla, inklusive barn från 5 år som tränar minijudo. Kom och prova! Första 21 dagarna är gratis att prova på judo. Du kan köpa judodräkt via klubbens samarbetspartnet Gren Hill (använd koden SJK20 så får du rabatt), men mjukisbyxor och långärmad tröja räcker för nybörjarträning.

Några frågor till Alexander Mårlöv
2022-03-11 22:19
Alexander Mårlöv

Grattis Alexander Mårlöv, en av av våra två tävlingsjudokas som nyligen mottog Stockholms Judoförbunds stipendium på 3 000 kr för lovande ungdomar. (Grattis också till Tara Babulfath!)

 

Hallå där Alexander, vem är du?
Hallå, jag är född 2007 och går i åttan på Sofia skola, jag bor på Södermalm. Jag gillar förstås judo som jag tränat sedan jag var sju år men också fotboll och snowboard. Jag började med judo för att jag gillade att brottas.
Bli Medlem
 
Hey Judoka!
Are you visiting Stockholm?
Feel free to come by and practice with us! Please contact: sjk@stockholmsjudoklubb.se
Våra sponsorer
Judodräkter | SJK kläder
Judodräkter:
SJK har ett samarbete med Green Hill Sports och därigenom får du rabatt. Beställ ny dräkt, träningströja, träningsväska och annat judorelaterat på
Green Hill Sports
Uppge kod SJK20 så får du 5% rabatt i webbshopen.

Klubbkläder:
Här kan du beställa via:
Länna sport