Bli medlem i Stockholms Judoklubb
Bli Medlem
Klubbmästerskap lördagen den 17 december
2022-12-06 22:55

Lördagen den 17 december håller vi terminens klubbmästerskap. Vi välkomnar barn och unga i kategorierna minijudo (som tävlar i ne-waza), U9, U11 och U13.

Invägning och uppvärmning: 12.30. Matchstart: kl. 13.00

Anmälan via mejl senast den 15 december:

ulf.lindblom@stockholmsjudoklubb.se

Ange: för- och efternamn, grad och vikt.

Om barnet tränar minijudo, uppge det istället för grad.

Familj, släktingar och kompisar är välkomna att titta och heja!

Årets sista träningsdag är den 18 december och vi startar nästa termin den 16 januari.

Läger 10 december för barn och ungdomar 7–15 år
2022-11-27 16:27

Den 10 december välkomnar vi barn och ungdomar till klubbens traditionsenliga träningsläger med gradering. Lägret är till för såväl nybörjare som fortsättare, 7–15 år.

Tider:
Pass 1 kl. 09.00–11.00
Lunch: kl. 11.00–12.30 (medtages själv)
Pass 2: kl. 12.30–15.00

Lägerkostnad: 150 kr betalas till plusgiro 52 411-6 eller Swish 123 122 75 29.

Ange: läger/gradering HT22 och namn på deltagare.

Anmälan görs till Staffan Broman, staffanbroman@gmail.com senast 30 november.

Nytt intag till minijudo för barn 5–6 år
2022-10-10 13:28

Våra minijudopass är allsidiga och bygger på fokus, rörlighet, koordination, balans och styrka utifrån ett lekfullt förhållningssätt. Vi tränar grundläggande kast och mattbrottning. Fallträning ingår i samtliga pass.

Under oktober har vi nya intag i våra grupper. Välj en dag i veckan eller träna både tisdagar och torsdagar kl. 17:00-18:00. Klicka för att komma vidare till intresseanmälan!

Kom och prova!
2022-04-13 20:09

Judo är en sport för alla, inklusive barn från 5 år som tränar minijudo. Kom och prova! Första 21 dagarna är gratis att prova på judo. Du kan köpa judodräkt via klubbens samarbetspartnet Gren Hill (använd koden SJK20 så får du rabatt), men mjukisbyxor och långärmad tröja räcker för nybörjarträning.

Bli Medlem