SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholms Judoklubb
Första besöket

 

Du är alltid välkommen att prova på för att se om judo är sporten för dig. Före första träningen vill vi att du registrerar dig i vårt medlemsregister, för att underlätta för våra tränare när de för närvaro (inga kostnader, med andra ord). Sen dyker du upp på ett av våra nybörjarpass (gäller ej minijudon tisd och torsd kl 17, som har kö). 

 

Du har tre veckor på dig från att du registrerat dig att prova våra pass, sedan bestämmer du om vi vill vara med eller ej när vi skcikar ut en avisering automatiskt. Tackar du nej, raderas du då från registret. 

 

För nya, inte minst föräldrar, har vi en pdf om klubbens mål och värderingar.

Tider och grupper

Minijudo 5-6 år
Tisdagar och torsdagar 17:00-18:00. Nybörjare ska ha en aktiv vuxen som deltar på mattan tills barnen kommit in i gruppen. Minijudon har kölista, anmäl intresse inför nästa nybörjarintag här https://goo.gl/forms/F5QZ8IP8BIzqnOu43

 

Nybörjare i åldern 7-12 år
Måndagar 17:00-18:00, onsdagar 17:00-18:00 och fredagar 17:00-18:30. Man kan börja i den här gruppen det år man fyller 7.

 

Nybörjare från 11 år (född 2002 eller efter)
Söndagar 18:30-20:00 och tisdagar 19:30-21:00, du tränar tillsammans med de som tränat förut. Man kan börja i den här gruppen det år man fyller 11.

 

Nybörjare vuxna/ungdomar

Tisdagar 19:30-21:00, fredagar 18:45-20:15 samt söndagar 18:45-20:15.

 

Familjejudo 2-99 år
Lördagar 11-12:30. Perfekt pass för dig som vill träna tillsammans med ditt/dina barn. Fokus på rörlighet och motorik.

Kläder

Långärmad tröja och långa byxor som håller att ta i duger för nybörjare, utan hårda eller vassa detaljer. Gillar man judo köper man med fördel judodräkt ganska snart (klubbens medlemmar har 5% rabatt på Green Hill – använd koden SJK20 när du går till kassan).

Vi är barfota när vi tränar. I korridoren ska man ha tofflor eller motsvarande på fötterna för att inte dra in smuts på mattan. Det finns fotduschar i omklädningsrummet att tvätta sig med före träningspasset.

Ta av smycken, klocka och annat som kan skada dig eller den du tränar med. Ta med alla värdesaker in i dojon (träningslokalen).

Om du inte köper judodräkt via klubben (alla medlemmar har 5% rabatt hos GreenHill, om man använder koden SJK20), se till att du får en normal vit judodräkt för nybörjare. En karatedräkt har för tunt tyg, medan en judodräkt anpassad för tävling är onödigt dyr samt kan kännas tjock och stel att träna i. Blå dräkter hör till tävling på elitnivå (och används aldrig av barn) men har du råkat köpa en innan du läste den här texten, får du ha den på träning hos oss ändå.

 

Komplett träningsschema med alla grupper och tider hittar du här, det finns ett överlapp på åldersindelningen för att tillgodose individens utvecklingsnivå.

 
Hey Judoka!
Are you visiting Stockholm?
Feel free to come by and practice with us! Please contact: sjk@stockholmsjudoklubb.se
Våra sponsorer
Tipsa om träningslokal
Renovering av Brännkyrkahallen har glädjande nog skjutits upp till år 2023 vilket gör att vi inte är stressade med att hitta ny lokal på kort sikt. Men vi vill ändå hålla ögonen öppna redan nu, kanske också för att hitta en helt fristående lokal där vi i framtiden kan hålla övernattningsläger med mera. Behovet är ca 150 kvm plus utrymme för gym möjligheter och kanske ett kök. Hör av dig till sjk@stockholmsjudoklubb.se om du har tips!
Judodräkter | SJK kläder
Judodräkter:
SJK har ett samarbete med Green Hill Sports och därigenom får du rabatt. Beställ ny dräkt, träningströja, träningsväska och annat judorelaterat på
Green Hill Sports
Uppge kod SJK20 så får du 5% rabatt i webbshopen.

Klubbkläder:
Här kan du beställa via:
Länna sport