Inga ordinarie träningar under Nationaldagen
2024-06-03 23:11

Under Nationaldagen torsdagen den 6 juni håller vi inga ordinarie träningar.

PS.

Glöm inte att Klubbmästerskap och avslutning den 15 juni närmar sig.

Gör din anmälan senast den 10 juni här:

/ Styrelsen
Tara Babulfath uttagen till OS i Paris
2024-05-30 20:07

Tara Babulfaths fenomenala brons på VM i -48 för två veckor sedan innebar att hon blev kvalificerad till OS i Paris 2024. Sedan följde en nervkittlande tid om hon skulle bli uttagen av de som bestämmer över OS-truppen: SOK, Sveriges olympiska kommitté. Idag, kom det glädjande beskedet. Ja, en plats är säkrad för 18-åringen!

Tara kom till Stockholms Judoklubb år 2022 och hon är sedan dess en del av klubbens elitverksamhet.

2024-05-30 SOK skriver om Tara och andra uttagna

2024-05-30 Lyssna på intervju med Tara i Radiosporten efter att uttagningen blev klar

2024-05-21 Svenska Judoförbundet efter VM-bronset

Grattis, grattis, grattis!

Vi kommer heja hela vägen "in i kaklet"!

Dags för anmälan till klubbmästerskap 15 juni
2024-05-21 22:53

Den 15 juni är det dags för terminens andra klubbmästerskap liksom avslutning!

Invägning och uppvärmning: kl. 12.30

Matchstart: kl. 13.00
Prisutdelning och avslutning: ca kl. 15.00

Alla kategorier är välkomna till tävling; från minijudon till seniorer.

Familj och vänner är välkomna att titta och heja!

Gör din anmälan senast den 10 juni här:

Nya träningskläder!
2024-04-09 20:27
Hoodie, baksida

Äntligen, vår nygamla leverantör är tillbaka som fixar klubbens träningskläder i en bred repertoar av underställ, hoodies med mera likom profilartiklar som till exempel träningsväska. Adidas har tagit fram kläderna med en midnattsblå bas och klubbens logga i guld. En del kanske känner igen delar av utbudet och designen då vi hade samma upplägg för några år sedan. Stadium är leverantör och den som vi beställer från.

Allt kan beställas på

Leveranstid är på 3–8 dagar.

Välj att få din leverans till valfri butik, postombud eller hem till dörren.

Har du ett eget Stadium Member så kan du gå in på www.stadium.se/teamsales och koppla ditt medlemskap till Stockholms Judoklubb. Tre procent av dina inköp på Stadium tillfaller föreningen per år utan att din egen bonus påverkas. Du behåller alltså 100 procent av din bonus, men genererar extra pengar åt föreningen. Har du inget medlemskap hos Stadium så skaffar du det på www.stadium.se eller direkt i butik.

Tyck gärna till om våra nya träningskläder! Saknar du något träningsplagg eller har andra önskemål, mejla sjk@stockholmsjudoklubb.se!

Påsklovsträning
2024-03-26 15:14

Denna vecka kör vi träning som vanligt till och med skärtorsdagen 28 mars.

Stängt: långfredag, påskafton,

Kommande vecka har vi samträning för alla grupper:
måndag 1 april, tisdag 2 april och onsdag 3 april kl. 18.00–20.00.

Därutöver har vi följande träningar:
- minijudon tisdag 2 april och torsdag 4 april kl. 17.00–18.00.
- motionsjudon tisdag 2 april kl. 19.30–21.00

- motionsjudon fredag 5 april och söndag 7 april kl. 18.30–20.00.
- familjejudon lördag 6 april kl. 11.00–12.30.

Glad påsk!

Tack, käre Jonas
2024-02-12 20:38
Det är med sorgsna judohjärtan vi berättar att vår styrelseledamot, kamrat och tidigare ordförande Jonas Maxlin hastigt gått bort.

Han lämnar ett stort tomrum efter sig, inte bara för att han varit en drivande och engagerad kraft i vår klubb, utan även för att han var en stark personlighet med nära både till skratt och allvar och en magkänsla för vad som var rätt och fel. Inte minst drevs han av en omsorg om våra tävlingsaktiva och deras möjligheter att utvecklas, inte bara i vår klubb, utan även på nationell och internationell nivå.

Jonas var en person det var lätt att gilla. Han sa vad han tyckte, men lyssnade på den som tyckte annorlunda. Med ett smort munläder och glimten i ögat kunde han övertyga. Vilket inte minst användes med stor framgång när klubben arrangerade SM 2023. Utan Jonas hade mästerskapet inte blivit den framgång det blev.

Hans välformulerade historier från sportkarriärerna inom fotboll och skateboard, från alla ställen han bott på och människor han mött var en ständig källa till gapskratt. Med sin sociala förmåga skaffade han sig lätt nya vänner, inom och utanför judon. Vi är många som berörts av Jonas under åren, inte minst i styrelsearbetet.

Tack för allt Jonas. För din entusiasm, energi och glädje. Våra tankar går till din familj.

genom
Nicklas, ordförande

SJK har ett samarbete med

Se vår shop hos Stadium!