SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholms Judoklubb
Bli medlem i Stockholms Judoklubb
Bli Medlem
Terminsstart den 22 augusti
2022-06-14 21:37

Kika in i träningsschemat för veckans alla olika pass, från de allra minsta till vuxenträning. Är du helt ny är du välkommen att läsa på under fliken träna judo och sedan registrera dig i vårt medlemsregister före första passet.

Välkommen!

Kom och prova!
2022-04-13 20:09

Judo är en sport för alla, inklusive barn från 5 år som tränar minijudo. Kom och prova! Första 21 dagarna är gratis att prova på judo. Du kan köpa judodräkt via klubbens samarbetspartnet Gren Hill (använd koden SJK20 så får du rabatt), men mjukisbyxor och långärmad tröja räcker för nybörjarträning.

Några frågor till Alexander Mårlöv
2022-03-11 22:19
Alexander Mårlöv

Grattis Alexander Mårlöv, en av av våra två tävlingsjudokas som nyligen mottog Stockholms Judoförbunds stipendium på 3 000 kr för lovande ungdomar. (Grattis också till Tara Babulfath!)

 

Hallå där Alexander, vem är du?
Hallå, jag är född 2007 och går i åttan på Sofia skola, jag bor på Södermalm. Jag gillar förstås judo som jag tränat sedan jag var sju år men också fotboll och snowboard. Jag började med judo för att jag gillade att brottas.
SHOP MED KLUBBKLÄDER!
2021-05-06 11:37

I samarbete med Länna Sport har vi från och med nu en egen klubbshop med klubbkläder som man kan beställa online och få hemskickade. Vi slipper massbeställningar, logistik och lagerhållning i klubben och medlemmarna kan köpa klubbkläder när som helst. Bra, tyckte vi i styrelsen. Hoppas ni tycker detsamma!

https://m.lannasport.se/sv/stockholms-judoklubb

Bli Medlem
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Hey Judoka!
Are you visiting Stockholm?
Feel free to come by and practice with us! Please contact: sjk@stockholmsjudoklubb.se
Våra sponsorer
Tipsa om träningslokal
Renovering av Brännkyrkahallen har glädjande nog skjutits upp till år 2023 vilket gör att vi inte är stressade med att hitta ny lokal på kort sikt. Men vi vill ändå hålla ögonen öppna redan nu, kanske också för att hitta en helt fristående lokal där vi i framtiden kan hålla övernattningsläger med mera. Behovet är ca 150 kvm plus utrymme för gym möjligheter och kanske ett kök. Hör av dig till sjk@stockholmsjudoklubb.se om du har tips!
Judodräkter | SJK kläder
Judodräkter:
SJK har ett samarbete med Green Hill Sports och därigenom får du rabatt. Beställ ny dräkt, träningströja, träningsväska och annat judorelaterat på
Green Hill Sports
Uppge kod SJK20 så får du 5% rabatt i webbshopen.

Klubbkläder:
Här kan du beställa via:
Länna sport