Mail: sjk@stockholmsjudoklubb.se

Akuta ärenden (endast): Ulf Lindblom, chefstränare +46 (0) 73 87 499 58

Adress:
Stockholms Judoklubbs dojo (träningslokal) ligger i:
Brännkyrkahallen
Tellusborgsvägen 10
Midsommarkransen
Hitta hit
Stockholms Judoklubbs dojo (träningslokal) ligger i Brännkyrkahallen, Tellusborgsvägen 10, Midsommarkransen. Där har den funnits sedan hallens invigning 1964. Närmaste T-banestation är Midsommarkransen. Vi har ca 180 m² träningsarea. Vid sidan av mattan finns bänkar där föräldrar kan vänta under passet. Dojon ligger i nedre plan, gå direkt till vänster i huvudentrén och ta trappan ned. Är dörren inte öppen trycker du på knappen Judo.

Vår dojo
Vår dojo (träningslokal) ligger i Brännkyrkahallen i Midsommarkransen, Tellusborgsvägen 10. Du hittar oss en trappa ned.

SJK har ett samarbete med

Se vår shop hos Stadium!