SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholms Judoklubb
Avgifter

 

Barn, per termin, till och med det år man fyller 20 år

900

Studenter och pensionärer, per termin, student- eller pensionärslegitimation ska visas 950

Vuxna
, per termin

1250


Medlemsavgift
*
betalas endast en gång per år, övriga avgifter betalas per termin.

300*De som fyller förtroendeposter i klubben eller ställer upp som tränare behöver inte betala träningsavgift men betalar fortfarande medlemsavgift en gång per kalenderår.

Även föräldrar som vill påverka eller stödja föreningen samt tränande som är tillfälligt inaktiva kan välja att bara betala medlemsavgift. Man får då delta i träningen upp till tre gånger per termin för att hålla kontakt med klubbens verksamhet. Dessutom får man förslags- och rösträtt på klubbens högsta beslutande organ – årsmötet. Om man ändrar sig och tränar mer får man komplettera upp till normal terminsavgift.


 
När ska man betala?

Som nybörjare betalar du när du bestämt dig för att träna. 21 dagar efter att du anmält dig får du en avisering om medlems- och träningsavgift. Det innebär att du har tre veckor på dig att testa om judo är nåt för dig och hitta rätt grupp.

Första gången betalar du både medlemsavgift och träningsavgift, oavsett vilken tid på året du blir medlem. Träningsavgift betalas därefter i januari respektive september, medlemsavgift endast i januari.

 

 

 

 

Vad ingår i avgifterna?

Träningsavgiften gäller för deltagande i valfritt antal träningstillfällen under terminen, se våra träningstider. Om du kan och vill delta i flera pass per vecka är det bara positivt.

Genom medlemsavgiften betalas även medlemskap i Svenska Judoförbundet (vilket gör att man får tävla) samt genom förbundet tecknad ”licensförsäkring” (som gör att man är försäkrad på mattan även under träning).
Här kan du läsa mer om Svenska Judoförbundets försäkringar.

 


Vart ska man betala?

 

Vi använder systemet Sportadmin för att skicka ut terminsavisering (och första avgiften om du är ny under året) via mail. Därför är det viktigt att du registrererar dig i vårt medlemsregister och att du ser till att vi har en uppdaterad mailadress.

Andra avgifter, som läger, judopass etc betalas med fördel till Plusgiro 52411-6, Bankgiro 5669-9960 eller med Swish 123 122 75 29.

 

 

 

 


Tillkommer övriga kostnader?


Som nybörjare behöver man ingen speciell klädsel men när du bestämt dig för att fortsätta bör du köpa judodräkt. Klubben står för deltagaravgiften vid de flesta tävlingar.

Vi håller inte insamlingsaktiviteter såsom lottförsäljning, däremot tar vi gärna emot förslag från medlemmar och deras föräldrar på hur de kan hjälpa till med arbetet i klubben, lokalen eller olika arrangemang. Och sponsorer är alltid hjärtligt välkomna!

 

 

 
Hey Judoka!
Are you visiting Stockholm?
Feel free to come by and practice with us! Please contact: sjk@stockholmsjudoklubb.se
Våra sponsorer
Tipsa om träningslokal
Renovering av Brännkyrkahallen har glädjande nog skjutits upp till år 2023 vilket gör att vi inte är stressade med att hitta ny lokal på kort sikt. Men vi vill ändå hålla ögonen öppna redan nu, kanske också för att hitta en helt fristående lokal där vi i framtiden kan hålla övernattningsläger med mera. Behovet är ca 150 kvm plus utrymme för gym möjligheter och kanske ett kök. Hör av dig till sjk@stockholmsjudoklubb.se om du har tips!
Judodräkter | SJK kläder
Judodräkter:
SJK har ett samarbete med Green Hill Sports och därigenom får du rabatt. Beställ ny dräkt, träningströja, träningsväska och annat judorelaterat på
Green Hill Sports
Uppge kod SJK20 så får du 5% rabatt i webbshopen.

Klubbkläder:
Här kan du beställa via:
Länna sport