SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholms Judoklubb

Tack, käre Jonas
2024-02-12 20:38
Det är med sorgsna judohjärtan vi berättar att vår styrelseledamot, kamrat och tidigare ordförande Jonas Maxlin hastigt gått bort.
 
Han lämnar ett stort tomrum efter sig, inte bara för att han varit en drivande och engagerad kraft i vår klubb, utan även för att han var en stark personlighet med nära både till skratt och allvar och en magkänsla för vad som var rätt och fel. Inte minst drevs han av en omsorg om våra tävlingsaktiva och deras möjligheter att utvecklas, inte bara i vår klubb, utan även på nationell och internationell nivå.
 
Jonas var en person det var lätt att gilla. Han sa vad han tyckte, men lyssnade på den som tyckte annorlunda. Med ett smort munläder och glimten i ögat kunde han övertyga. Vilket inte minst användes med stor framgång när klubben arrangerade SM 2023. Utan Jonas hade mästerskapet inte blivit den framgång det blev.
 
Hans välformulerade historier från sportkarriärerna inom fotboll och skateboard, från alla ställen han bott på och människor han mött var en ständig källa till gapskratt. Med sin sociala förmåga skaffade han sig lätt nya vänner, inom och utanför judon. Vi är många som berörts av Jonas under åren, inte minst i styrelsearbetet.
 

Tack för allt Jonas. För din entusiasm, energi och glädje. Våra tankar går till din familj.

 

Styrelsen
genom
Nicklas, ordförande
 
 
Hey Judoka!
Are you visiting Stockholm?
Feel free to come by and practice with us! Please contact: sjk@stockholmsjudoklubb.se
Judodräkter:
SJK har ett samarbete med
Green Hill Sports
Uppge kod SJK20 så får du 5% rabatt i webbshopen.

Klubbkläder:
Se vår shop hos Stadium!