SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholms Judoklubb

Nya träningskläder!
2024-04-09 20:27
Hoodie, baksida
 
Äntligen, vår nygamla leverantör är tillbaka som fixar klubbens träningskläder i en bred repertoar av underställ, hoodies med mera likom profilartiklar som till exempel träningsväska. Adidas har tagit fram kläderna med en midnattsblå bas och klubbens logga i guld. En del kanske känner igen delar av utbudet och designen då vi hade samma upplägg för några år sedan. Stadium är leverantör och den som vi beställer från.
 
Allt kan beställas på
 

Leveranstid är på 3–8 dagar.

 

Välj att få din leverans till valfri butik, postombud eller hem till dörren.

 

Har du ett eget Stadium Member så kan du gå in på www.stadium.se/teamsales och koppla ditt medlemskap till Stockholms Judoklubb. Tre procent av dina inköp på Stadium tillfaller föreningen per år utan att din egen bonus påverkas. Du behåller alltså 100 procent av din bonus, men genererar extra pengar åt föreningen. Har du inget medlemskap hos Stadium så skaffar du det på www.stadium.se eller direkt i butik. 

 

Tyck gärna till om våra nya träningskläder! Saknar du något träningsplagg eller har andra önskemål, mejla sjk@stockholmsjudoklubb.se!

 
Hey Judoka!
Are you visiting Stockholm?
Feel free to come by and practice with us! Please contact: sjk@stockholmsjudoklubb.se
Judodräkter:
SJK har ett samarbete med
Green Hill Sports
Uppge kod SJK20 så får du 5% rabatt i webbshopen.

Klubbkläder:
Se vår shop hos Stadium!